2008. február 27., szerda

2008.02.15. Tarjeta...

Most erre mit is írjak. Késői kelésnek lettünk áldozatai. Arról volt szó, hogy reggel bemegyünk Katiehez reggelizni, mivel egyedül lesz, és a főnöknő is csak fél 11-re jön be. Hát nem sikerült felkelni, csak később, de azért elindultunk. Peti nagyon éhes volt. :)

Beérve már ott volt a főnöknő, így elnéztünk a suliba netezni, hogy majd később visszatérve jól lakunk. Végül Colacaot-t meg valami péksütit kaptunk Tőle. Rendes lány.

Délután fotózgattam végre kicsit, majd mentünk Katiehez, mert segített telefonkártyát venni. Mivel azonban a sikeres vásárlás után nem volt jobb dolgunk, mentünk Hozzá, hogy tortát gyártsunk. Kipróbáltuk milyen is lehet a helyi OREO Cake torta, amit a kedvenc boltunkból, a Carefourból szereztünk be. Hát… Peti elmondása szerint olyan az alja (vagyis a tésztája), mint az aszfalt, amire tojás, vajból kevertünk krémet, majd a tetejére „földes” alapú réteg került. Tényleg olyan volt, mintha földet szórtunk volna rá. Mikor elkészült irány a hűtő. Addig unaloműzésként fotónézegetés. Meg kell állapítani a torta finom lett, majd rakok fel róla fotót. :)

Végre van spanyol kártyám! Akit érdekel, szóljon, most úgyis csak ott vagyok jobban elérhető. :)

Hazafelé találkoztunk Louissal, aki éppen munkába indult kis robogójával, mivel ugye pizzafutár. :)

1 megjegyzés:

viri írta...

colacao jeeeeee!!
végig azt ittam spanyolországban:)