2008. november 30., vasárnap

Hétvége...

Eddig sem csíptem a rendőrkapitányságokat, de most már biztos nem is fogom. Ma ugyanis sikerült vagy 3 órát ott üldögélnem, mint kiderült a végén, teljesen feleslegesen. Ugyanis volt egy nagy sikerű BLSZ IV. osztályú mérkőzésem a mai nap folyamán, amin az egyik játékos túl sok Harcosok Klubját nézett, és úgy gondolta neki verekednie kell, miután máshogy nem tudja levezetni a feszültségét. Minek után a hazai csapat kihívta a rend őreit, akik meg is jöttek, kedélyesen elbeszélgettünk velük, majd miután sikerült végre rendet rakni, jegyzőkönyvet megírni bementünk velük a yard-ra, hogy azonosítsunk, meg felvegyék a vallomásunkat. Ha 6 embernek nem mondtuk el, hogy mit láttunk akkor egynek sem. Már kezdem érteni, miért is halad ilyen lassan a magyar közigazgatás (vagy büntetőtörvénykönyv) ezen része. Végül csak nem vették fel a vallomásomat, vagy mit, csak a kollégámét (mivel Ő többet látott-hallott), de azért volt tanulsága az esetnek.
Pl. kiderült, hogy egy korsó sörnek 2-3 óra kell míg felszívódik kb., a rend őrei és a határőrség különböző pisztolyt használ, na és persze még büfé sincs a várószobába, de még egy automata sem :)
Ja, viszont közel a Volan, mint kiderült hazafelé...


Anna, Neked pedig fényképeztem egyet, mert eszembe jutottál, mikor megláttam őket. Na jó, Mónikát is érdekli biztos. :)


"Esti hajtás"



3 megjegyzés:

anna írta...

rendorseg, sztem ennyi oran at inkabb elmeny mint unalom, neeem?

kep csodas, kosz kosz kosz szeeepen, veszettul hianyzik a bp-n bicajozas feelingje, itt semmi veszely, semmi izgalom nincs benne '_'

amenti írta...

Unalom, egy 2x4 méteres szobában üldögélni, és várni, várni...nem tudom mire

anna írta...

megtudtad a sort meg a pisztolyt