2008. december 30., kedd

Utolsó bejegyzés... idén...bár ki tudja

Véget ért a karácsonyi időszak, legalábbis a BKV-nál. Az ünnepek alatt nem nagyon találkoztam ellenőrökkel a metró, és egyéb közlekedési eszközökön, de most újra megjelentek. Biztos ajándéknak adták, hogy nem ellenőriznek senkit. :)

Gondolom mindenki teli hassal, feltöltődve vág bele az utolsó napokba, én legalábbis így állok hozzá. Sikeresen etettek mindenhol, ahol a a jeles napok alatt voltam, így elértem a versenysúlyom felső határát, és most már jöhet az alsó határ eléréséhez szükséges szieszta. Vagy valami más... éppen ezért este Kiegyenlítő foci lesz. :)))

Holnap pedig sikeresen elmondhatjuk magunkról, hogy sikeresen átvészeltünk újabb egy évet, s mindjárt itt a Karácsony megint. :)




Nem ért véget az éjszaka... Az esti menü: forralt borozás a pálya szélén, miközben a pályán ádáz csata folyt, hogy ki éri el az első gólt, ki mehet a pálya szélére...forralt borért. :)
Mi győztünk végül is, de mindenki átérezhette a melegséget a testében, ha kellő mennyiségű nedűt ivott. Majd a végén előkerült a maradék székelykáposzta, szó szerint Tirgu Mures-ből, amely elfogyasztása után már nyugodtan térhetett a megfáradt sportember nyugovóra.

Itt az utolsó napja az évnek: BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!


Nincsenek megjegyzések: